Termeni si conditii

Home Termeni si conditii

Protectia datelor cu caracter personal
In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre MEMS PRODEXIM S.R.L. in scopul desfasurarii activitatii comerciale. 

MEMS PRODEXIM S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin email la adresa contact@terasebalcoane.ro


Drepturi de autor asupra continutului text si imagine
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea MEMS PRODEXIM S.R.L. sau a afiliatilor/partenerilor sai.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al MEMS PRODEXIM S.R.L., prin reprezentantul legal al acesteia.

Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Toate drepturile asupra site-ului www.terasebalcoane.ro apartin MEMS PRODEXIM S.R.L. Reproducerea integrala sau partiala a imaginilor, fotografiilor sau ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.terasebalcoane.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al MEMS PRODEXIM SRL. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@terasebalcoane.ro