Sisteme de inchidere pentru balcoane

Home > Sisteme de inchidere pentru balcoane

Prezentare

Sistemul glisant are o linie moderna si un design deosebit care ofera clasa si prestanta spatiului in care se integreaza.

In plus, sistemul te intampina cu facilitati de exceptie ca: manevrare usoara si rapida, spatiu mic ocupat de geamurile in pozitie culisata (stransa), curatare rapida, montaj rapid, pret accesibil.

In cazul in care aveti un balcon mai incapator, va asiguram ca prin folosirea unui sistem de pereti glisanti din panouri de geam, veti crea printr-o amenajare corespunzatoare, un spatiu intim de relaxare personala deosebit si apropiat sufletului.

Va sprijinim in acest caz cu mare placere, prin specialisti calificati si sugestii competente pentru a avea o amenajare de exceptie.


De ce echipa noastra?

1. Folosim ultimele tehnologii

Ne-am adaptat ultimelor tehnologii si produse in domeniu si aducem solutii moderne de delimitare a spatiilor prin panouri glisante de sticla si aluminiu, solutii care pe langa eficienta in exploatare aduc un aspect deosebit si nota de finete.

2. Design modern

Prin sistemele moderne, confortabile, avand o noua filozofie in design, prin calitate, preturi si servicii aducem tuturor acelora care doresc, un spatiu deschis si extins pentru: balcoane, case, vile, terase, restaurante, cafenele, birouri si alte locatii.

3. Oferim livrare gratuita pentru produsele noastre.

4. Oferim montaj gratuit pentru produsele noastre.

5. Beneficiati de garantie de buna executie dupa instalare.

 

 

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale