Despre noi

Home Despre noiProfesionalismul, seriozitatea si promptitudinea cu care Mems Prodexim isi satisface clientii au plasat compania in topul societatilor romanesti care ofera sisteme complete de inchidere. 

Brandul Mems Prodexim se adreseaza pentru doua categorii de clienti: consumatori individuali si profesionisti. Avem o gama larga de produse si servicii ce se pliaza optim pe nevoile clientilor; suntem foarte apreciati in piata pentru adaptabilitatea si deschiderea fata de client.

Ne-am adaptat ultimelor tehnologii si produse in domeniu si aducem solutii moderne de delimitare a spatiilor prin panouri glisante de sticla si aluminiu, solutii care pe langa eficienta in exploatare  aduc un aspect deosebit si nota de finete.

Prin sistemele moderne, confortabile, avand o noua filozofie in design, prin calitate, preturi si servicii aducem tuturor acelora care doresc, un spatiu deschis si extins pentru: balcoane, case ,vile, terase, restaurante, cafenele, birouri si alte locatii.


Misiune

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele personalizate ale clientului, cu conditiile legale si reglementarile aplicabile precum si satisfactia clientului prin oferirea unui produs fiabil si adaptabil cum este cel de sisteme panouri glisante din sticla.


Valori
Echipa Mems Prodexim este ghidata de 3 valori importante: