Delimitari spatii cu sisteme de inchidere

Home > Delimitari spatii cu sisteme de inchidere

Prezentare

Prin folosirea sistemului de inchidere si delimitare a spatiilor cu pereti mobili glisanti din panouri de sticla se poate obtine foarte eficient o compartimentare mobila si dinamica a unor spatii pentru afaceri, birouri sau de tip comercial. Prin glisarea facila a peretilor de sticla se poate rapid delimita un birou pentru afaceri sau sedinte, sau se poate reconfigura spatiul in functie de necesitatile de moment. Astfel de practici sunt uzuale in cazul spatiilor pentru birouri sau a celor comerciale.

Glisarea peretelui de sticla sa face rapid si toate panourile mobile se vor strange intr-un capat asemenea unui evantai, ocupand astfel putin spatiu.

Fara sa analizezi atent situatia, se poate intui din prima clipa realele avantaje pe care le aduce realizarea de separeuri glisante din panouri de sticla.

O firma de birouri are evident nevoie de compartimentare sau recompartimentare. Realizarea acesteia prin sisteme glisante de sticla implica costuri mai reduse decat ridicarea unor pereti pentru compartimentare.

In cazul unui spatiu comercial situatia este clara de la inceput. Prin actiunea de glisare a peretilor de sticla se obtin compartimente de dimensiuni variabile conforme cu necesitatile sau posibilitatile  firmei comerciale in cauza.

Infatisarea deosebita confera  clasa si da prestanta prin aspect, spatiului comercial.

Din punct de vedere comercial sunt cateva sectoare care pot beneficia din plin de facilitatile pe care le aduce sistemul de panouri pliante din sticla.

Sa luam de exemplu cazul restaurantelor. Mare parte dintre acestea au pe langa spatiile inchise, terase sau alte spatii deschise. Prin folosirea sistemelor glisante de sticla, aceste spatii devin dintr-o data utile pe tot parcursul anului indiferent de anotimp sau de conditiile atmosferice. In cazul in care afara este cald, peretii de sticla vor fi glisati si se va beneficia de spatiul deschis atat de apreciat, in cazul in care vremea se schimba, peretii de sticla, prin sistemul inovativ si fiabil vor fi inchisi prin glisare, obtinandu-se un spatiu inchis cu aspect deosebit.

Evident ca iarna beneficiile utilizarii unui sistem glisant din panouri mobile sunt clare. Spatiul sau terasa respectiva devine spatiu interior cu aspect placut si grad mare de vizibilitate spre exterior.

Calitatea si rezistenta panourilor de sticla pentru separeuri glisante este corespunzatoare si destinata sa asigure un inalt grad de rezistenta la utilizare, eficienta si siguranta in exploatare.

Rezulta clar avantajele pe care le ofera un astfel de sistem de inchidere pentru spatii afaceri sau  delimitari spatii comerciale prin pereti mobili culisanti din panouri de sticla:

  • Compartimentare cu aspect deosebit
  • Recompartimentare usoara in functie de necesitati
  • Utilizarea pe toata perioada anului a teraselor si spatiilor supuse intemperiilor
  • Amortizare rapida a costurilor datorita extinderii perioadei de folosire in timpul anului, a spatiului in cauza
  • Instalare usoara si rapida
  • Manevrare usoara
  • Personalizare foarte usoara functie de cerintele clientului si configuratia spatiului in cauza.


Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale