Sisteme de inchidere pentru terase

Home > Sisteme de inchidere pentru terase

Prezentare

Fiecare dintre noi are un loc preferat acasa care-i aduce linistea si ii reda energia. Cand ai o casa pe pamant, o terasa sau un foisor, este adesea un loc cu semnificatie aparte.

Suprafetele mari din sticla creeaza un echilibru intre nivelul transmisiei luminoase ridicate si al transparentei totale.Odata pasind intr-un asemenea spatiu, vei pune rapid stampila pe bunul gust al gazdei si vei admira eleganta si modernismul locului.

Prin sistemul ingenios, foarte practic si usor de folosit, vara, veti culisa peretii mobili de sticla si veti beneficia de spatiu deschis, iarna  in schimb, veti glisa panourile mobile din sticla si va veti bucura in continuare de spatiul preferat.

Evident, primavara si toamna, datorita mobilitatii deosebite a sistemului din panouri glisante de sticla, veti deschide rapid peretii glisanti de sticla si va veti bucura de vremea placuta, sau veti culisa peretii glisanti pentru a inchide spatiul in cazul conditiilor atmosferice neadecvate. Veti fi astfel la adapost de ploaie, de vant, veti sta linistiti fara praf, fara zgomot sau alte neplaceri cauzate de mediul exterior.

Si sa nu uitam ca dincolo de fiabilitatea si mobilitatea sistemului,incurajator este aspectul modern si elegant al acestui sistem de pereti mobili glisanti din sticla.

Folosind sistemele pentru delimitari spatii prin panouri mobile de sticla comercializate si montate de MEMS PRODEXIM SRL, pentru terasa sau foisorul dumneavoastra, veti avea numai avantaje:Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale