MEDIA

Catalog > Media

Cu ce imi inchid balconul?

Precizam de la inceput ca un sistem de ferestre glisante cu tamplarie de aluminiu pentru inchiderea si deschiderea rapida a balconului se adreseaza preponderent acestor noi blocuri aparute in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca un sistem de panouri pliante de sticla are un aspect deosebit, modern, care se armonizeaza bine cu imobilele construite pe aceeasi linie a modernului.

Ar fi o discrepanta majora sa instalezi un astfel de sistem de ferestre glisante la un balcon al unui bloc vechi si nerenovat. Evident ca exista si blocuri sau constructii vechi dar care au fost modernizate sau reabilitate. In  cazul acestora montarea la balcon a unui sistem de geamuri sau chiar perete glisant din panouri de sticla se  va integra corespunzator in designul constructiei.

Se intelege din cele mentionate mai sus ca sistemul de geamuri sau pereti culisanti din sticla, pe care MEMS PRODEXIM il comercializeaza si monteaza, are o linie moderna si un design deosebit care da spatiului in care se integreaza, clasa si prestanta. Pe langa aceste aspecte vizuale sistemul ne intampina cu facilitati de exceptie ca: manevrare usoara si rapida, spatiu mic ocupat de geamurile in pozitie culisata (stransa),curatare rapida.

In cazul in care aveti un balcon mai incapator, va asiguram ca prin folosirea unui sistem de pereti glisanti din panouri de geam, veti crea printr-o amenajare corespunzatoare, un spatiu intim de relaxare personala deosebit si apropiat sufletului. Va sprijinim in acest caz cu mare placere, prin specialisti calificati si sugestii competente pentru a avea o amenajare de exceptie.